SINTRA pylväsilmaverho mahtuu tilaan kuin tilaan 

SINTRA pylväsilmaverho mahtuu ahtaisiin tiloihin. Kahden selät vastakkain asennetun SINTRA pylväsilmaverhon yhteisleveys on vain 500 mm. Saatavissa RAL-väreissä.

Voidaan sanoa, että SINTRA pylväsilmaverho mahtuu tilaan kuin tilaan, riittää jos oven ja sivuseinän väliin jää vapaata tilaa 300 mm, itse laitteen leveys on vain 250 mm. Kaksi SINTRA pylväsilmaverhoa voidaan asentaa myös ns. selät vastakkain samalle pohjalevylle, jolloin kahden laitteen yhteisleveys on vain 500 mm, kuten viereisessä kuvassa.

SINTRA on varustettu patentoidulla CONVERGO®-suutintekniikalla se on saatavissa kaikissa RAL-väreissä.

Ilmaverhon putki- ja sähköliitännät laitteen pohjasta tai päältä. Suodattimet on helppo puhdistaa avattavan huoltoluukun ansiosta. Vesilämmitteisissä SINTRA-ilmaverhomalleissa on tehokkaat korroosion kestävät kupari- ja alumiinilämmönvaihtimet. Sähkölämmitteisissä malleissa on korroosion kestävä vastuskierukka. Värinävaimennetut kaksoisradiaalipuhaltimet (230 V, 1 Ph, 50 Hz), joiden melutaso on erittäin alhainen. Sähkömoottorit on varustettu ylikuumenemissuojalla. Teräsrungossa ei ole näkyviä ulkopuolisia teräsruuveja tai niittiliitoksia.

SINTRA-ilmaverhon puhallussuulake on valmistettu eloksoidusta alumiinista.

REFERENSSIKUVIA: