RONDO ilmaverho pyöröovijärjestelmiin

Rondo ilmaverhomallit on kehitetty soveltumaan eri pyöröovijärjestelmiin. Puhaltimen muoto ja oven säde vastaavat toisiaan. Saatavissa kaiksisa RAL-väreissä.

RONDO ilmaverhomallit on kehitetty soveltumaan eri pyöröovijärjestelmiin, puhaltimen muoto ja oven säde vastaavat toisiaan. Poistoilman puhallukseen on yhdistetty ilmavirtauksen ohjauslevy, jonka avulla varmistetaan optimaalinen hyötysuhde. Tukeva asennusvalmis runko on valmistettu galvanoidusta teräslevystä, kuten erillinen muotoiltu etupaneeli. Laite on saatavissa kaikissa RAL-väreissä.

Valittavana kolme malli vaihtoehtoa

SDA malli → ilmaverhokoneisto sijoitetaan pyöröoven päälle

ZDE malli → ilmaverhokoneisto sijoitetaan alakattoon (png)

SDE malli → ilmaverhokoneisto sijoitetaan pyöröoven sisälle (png)

Suodattimet on helppo puhdistaa avattavan huoltoluukun ansiosta. Vesilämmitteisissä RONDO-ilmaverhomalleissa on tehokkaat korroosion kestävät kupari- ja alumiinilämmönvaihtimet. Sähkölämmitteisissä malleissa on korroosion kestävä vastuskierukka. Värinävaimennetut kaksoisradiaalipuhaltimet (230 V, 1 Ph, 50 Hz), joiden melutaso on erittäin alhainen. Sähkömoottorit on varustettu ylikuumenemissuojalla. Teräsrungossa ei ole näkyviä ulkopuolisia teräsruuveja tai niittiliitoksia.

REFERENSSIKUVIA: