Silent – äänieristetty ilmaverho

SILENT on äänieristetty ilmaverho. Kaksoisrungolla varustettu ilmaverho, jonka äänenvaimennus on huippuluokkaa. Valittavana kolme laitemallia ja neljä tehoa.

SILENT on kaksoisrungolla varustettu erikoisilmaverho, jonka äänenerityskyky on huippuluokkaa. SILENT- ilmaverhon itsekantava runko on alumiinia ja teräslevyä, laite on saatavissa kaikissa RAL-väreissä. Ilmaverhon runko on äänieristetty ja se on kauttaaltaan kaksoisrakenteinen. Alakattoon upotettavissa malleissa runko on galvanoitua teräslevyä.

SILENT-ilmaverho on varustettu patentoidulla CONVERGO®-suutintekniikalla.

Laitteen päällä on kiinnityspaikat katto- tai seinäasennusta varten. Imuilman sisäänotto rei’itetystä metallilevystä, joka on helppo avata vaihdettaessa EU 2 -luokan suodatinta. Vesilämmitteisissä SILENT ilmaverhoissa on tehokkaat korroosion kestävät kupari- ja alumiinilämmönvaihtimet. Putkiliitännät on sijoitettu laitteen oikeanpuoleiseen päätyyn yläpuolelle. Sähkölämmitteisissä malleissa on korroosion kestävä vastuskierukka. Värinävaimennettu kaksoisradiaalipuhallin (230 V, 1 Ph, 50 Hz), erittäin hiljainen moottori, jossa on ylikuumenemissuoja.

SILENT-ilmaverhon puhallussuulake on valmistettu eloksoidusta alumiinista.

Quieter than a mouse

REFERENSSIKUVIA: