ELLIPSE design ilmaverho

ELLIPSE on design ilmaverho valittavana kaksi malli vaihtoehtoa litteä tai soikea malli. Ilmaverhon puhallussuulake on valmistettu eloksoidusta alumiinista.

ELLIPSE-ilmaverhon itsekantava runko on alumiinia ja teräslevyä, laite on saatavissa kaikissa RAL-väreissä. ELLIPSE-ilmaverho on varustettu patentoidulla CONVERGO®-suutintekniikalla.

Valittavana kaksi mallia vaihtoehtoa:

  • F → FLAT litteä malli
  • O → OVAL soikea malli

Teräsrungossa ei ole näkyviä ulkopuolisia teräsruuveja eikä niittiliitoksia. ELLIPSE imuilman sisäänotto tapahtuu rei’itetystä metallilevystä. Ilmaverhon huolto ja EU 2 -luokan suodattimen vaihto voidaan tehdä helposti avattavan huoltoluukun kautta. Ilmaverhon päällä on kiinnityspaikat katto- tai seinäasennusta varten M8-pulteilla. Ilmaverhossa ei ole näkyviä ulkopuolisia ruuveja tai niittiliitoksia. Vesilämmitteisissä ELLIPSE-ilmaverhomalleissa on tehokkaat korroosion kestävät kupari- ja alumiinilämmönvaihtimet. Sähkölämmitteisissä malleissa on korroosion kestävä vastuskierukka. Värinävaimennettu kaksoisradiaalipuhallin (230 V, 1 Ph, 50 Hz), jonka melutaso on erittäin alhainen. Sähkömoottori on varustettu ylikuumenemissuojalla.

ELLIPSE-ilmaverhon puhallussuulake on valmistettu eloksoidusta alumiinista.

REFERENSSIKUVIA: