E-serie on monipuolinen ilmaverho liikekiinteistöihin.

E-SERIE – monipuolinen ilmaverho korvaa EVOLVENT mallisarjan

E-SERIE – monipuolinen ilmaverho liikekiinteistöihin. Valittavana neljä teholuokkaa ja viisi mallivaihtoehtoa. Patentoitu CONVERGO-suutintekniikka.

Uusi E-sarja patentoidulla CONVERGO®-suutintekniikalla on osoitus teknisestä osaamisesta. E-sarja asettaa uudet vertailuarvot tehokkuuden, energiatehokkuuden ja toimivuuden kannalta. Tulevaisuuden suuntautunut teknologia ja huippulaatu, taattua Teddingtonia.

E-SERIE-ilmaverhon itsekantava runko on alumiinia ja teräslevyä, laite on saatavissa kaikissa RAL-väreissä. Teräsrungossa ei ole näkyviä ulkopuolisia teräsruuveja eikä niittiliitoksia.

Valittavana neljä teholuokkaa -1, -2, -3 ja -4 ja viisi mallia vaihtoehtoa

Imuilman sisäänotto on valmistettu rei’itetystä teräslevystä ja on väriltään yhtenäinen puhallussuulakkeen kanssa. Avattavan pohjalevyn kautta on helppo suorittaa laitteen huolto, suodatin kasetin puhdistus ja vaihto käyvät vaivattomasti. Laitteen päällä on kiinnityspaikat katto- tai seinäasennusta varten M8-pulteilla. Vesilämmitteisissä Tehokkaat korroosion kestävät kupari- ja alumiinilämmönvaihtimet. Lämmittimen putkiliitännät on sijoitettu laitteen päälle oikealle sivulle. Sähkölämmitteisissä malleissa on korroosion kestävä vastuskierukka. Värinävaimennetut kaksoisradiaalipuhaltimet (230 V, 1 Ph, 50 Hz), hiljainen moottori, jossa on ylikuumenemissuoja.

E-SERIE-ilmaverhon puhallussuulake on valmistettu eloksoidusta alumiinista.

REFERENSSIKUVIA: