Energiatehokkuus – työviihtyvyys – ratkaisut avaimet käteen periaatteella

Ilmaverhot teollisuuteen savutestiTeollisuusilmaverho mallistosta löytyy ratkaisut niin pieniin kuin suuriin oviin. A-Inconilta saat laadukkaat ilmaverhot teollisuuteen.

Ilmaverholaitteilla voidaan toteuttaa kuljetinaukkojen suojaaminen, tilojen jakaminen eri lämpötiloihin ja pölyn, sekä höyryn rajaaminen.

INDUVENTmonipuolinen teollisuusilmaverho
RATIOVENTilmaverhot teollisuuden vaativiin olosuhteisiin
RATIOVENT-Tsuuriin oviin turbo puhallusvoimaa
FRIGUVENTpakkasvarastojen erikoisilmaverho
  
Ohjauskeskukset teollisuusilmaverhojen ohjauskeskukset
Videot Teollisuusilmaverhoihin liittyvät videot

Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä minkälainen ilmaverhoratkaisu olisi teille paras. Halutessanne voimme tarjota ilmaverhot paikoilleen asennettuna.

Ilmaverhojen valmistajalla, saksalaisella Teddington GmbH:lla, on yli 50 vuoden kokemus ilmaverholaitteiden valmistuksesta. Uutta teknologiaa ja huippulaatua, taattua Teddingtonia.

Kohdekohtainen ratkaisu

Lähes jokainen oviaukko on yksilö, siksi ilmaverhoratkaisua mietittäessä on huomioitava useita tekijöitä kuten, kohteen käyttötarkoitus, tilan korkeus, hormi-ilmiö, paine-erot, rakennuksen ja sisäänkäynnin sijainti. Teollisuudessa ilmaverhoratkaisut ovat aina erityisen haastavia johtuen ovien suuruudesta ja niiden sijainnista tyypillisesti avonaisilla piha-alueilla. Rakennukset ovat usein alipaineisia ja niissä sijaitsee useita ovia, joiden samanaikainen aukiolo aiheuttaa läpivetoa.

Energiatehokkuus ja työviihtyvyys

Teollisuuden alalla suojaamattomat suuret ovet muodostavat merkittävän energianhukan. Teollisuusilmaverholla voidaan parantaa työviihtyvyyttä ja samalla vähentää sairauspoissaoloja.

Tehokas ilmaverhoratkaisu lisää energiatehokkuutta ja investointi maksaa itsensä takaisin säästöinä muutamassa vuodessa. Samalla se tuo huomattavaa parannusta työviihtyvyyteen.