FRIGUVENT pakkasvarastojen erikoisilmaverho, korvaa EVO-K mallisarjan

Pakkasvarastojen erikoisilmaverho. Imuilmana on pakkasvarastosta ulospurkautuva kylmä ilmamassa, joka puhalletaan CONVERGO-puhalluksella ilmaverhoksi oviaukkoon.

FRIGUVENT on erikoisilmaverho, joka estää kylmän ilman ulosvirtaamisen ja ongelmallisen huurteen muodostumisen pakkasvarastoon. Lisäksi se auttaa pitämään oviaukon lattian sulana, mikä on tärkeää turvallisuuden kannalta. FRIGUVENT on ratkaisu pakkasvarastojen ja kylmähuoneiden oviin, joita joudutaan avaamaan useasti, näin voidaan säästää energiaa ja jäähdytyskustannukset pienenevät.

Imuilman sisäänotto imee pakkasvarastosta tai kylmähuoneesta ulosvirtaavan kylmän ilmamassan laitteen sisään, joka sitten puhalletaan painesuihkupuhalluksella ilmaverhoksi sisäänkäyntiin. FRIGUVENT ei aiheuta kylmähuoneen lämpenemistä ja pakkasvarastoon huurteen muodostusta, kuten tavalliset ilmaverhot joiden puhallusilmana käytetään lämmintä ilmaa.

Laitteessa on värinättömät kaksoisradiaalipuhaltimet, matala melutaso ja IP 54 tason suojaus. FRIGUVENT on varustettu patentoidulla CONVERGO®-suutintekniikalla se on saatavissa vakiona RAL 9010 valkoinen.

Valittavana neljä teholuokkaa -1, -2 ja -3, erikoistilauksena saatavana myös 4- teholuokan laitteena 3,0 – 4,5 m korkeisiin oviaukkoihin. Laitteen moduulimitat ovat 100, 150, 200, 250 ja 300 cm.

FRIGUVENT erikoisilmaverhon puhallussuulake on valmistettu eloksoidusta alumiinista.

REFERENSSIKUVIA: