Laite-esittelyt asiakkaan luona – ota yhteys

Bio Technology
Osien pesu laiteTeollisuudessa öljyisten ja rasvaisten osien pesu on tärkeä osa kunnossapitoa, jolla varmistetaan laitteiden toimivuus ja sujuva tuotanto.
Vesipohjaiset pesuaineet tarjoavat biologisen, taloudellisen sekä käyttäjä- ja ympäristöystävällisen ratkaisun osien pesuun. Järjestelmä perustuu luonnonmukaiseen prosessiin. Pesuaineen biologisten mikro-organismien vaikutuksesta öljy ja rasva irtoavat osista heti. Käytetty pesuneste johdetaan laitteessa olevaan säiliöön, jossa öljy ja rasva pilkkoutuvat mikrobien vaikutuksesta biologisessa prosessissa vedeksi ja hiilidioksidiksi.

Biologiset pesunesteet eivät sisällä liuottimia tai muita haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, ne ovat siis täysin VOC-vapaita.

Teollisuuden osien pesu
Ekologinen järjestelmä toimii kuten jatkuvatoiminen biologinen jätevedenpuhdistamo tai vaikkapa kotoinen komposti, jossa mikrobit ylläpitävät biologista prosessia. Pesunesteessä käytettävät mikrobit ovat niin terveydelle kuin ympäristölle vaarattomia ja ovat samoja, jotka ylläpitävät ihmisen terveyden kannalta tärkeitä suojamekanismeja.

Osien pesu laitteissamme on laaja valikoima manuaalisia pesureita ja automaattipesukoneita. Tutustu alla olevaan laajaan referenssiluetteloomme. Ota yhteys myyntiimme, niin etsimme teille sopivan biologisen osien pesu ratkaisun.

Teollisuuden osien pesulaiteTeollisuuden osien pesulaite

LAITE-ESITTELYT ASIAKKAAN LUONA

Kerro oma ja yrityksen nimi, sovimme kanssanne esittelyajan

BLUE LIQUID tiiviste
Yksi(1) kanisteri tiivistettä (20l) + neljä (4) osaa vettä (80l) = 100 litraa valmista pesunestettä

BLUE LIQUID tiiviste

  • TEHOKAS
  • käyttäjä- ja ympäristöystävällinen
  • vesipohjainen
  • luonnonmukainen
  • ei sisällä liuottimia

BLUE LIQUID vesipohjaiset pesuaineet tarjoavat biologisen, taloudellisen sekä käyttäjä- ja ympäristöystävällisen ratkaisun osien pesuun. Järjestelmä perustuu luonnonmukaiseen prosessiin. Pesuaineen biologisten mikro-organismien vaikutuksesta öljy ja rasva irtoavat osista heti. Käytetty pesuneste johdetaan laitteessa olevaan säiliöön, jossa öljy ja rasva pilkkoutuvat mikrobien vaikutuksesta biologisessa prosessissa vedeksi ja hiilidioksidiksi.

Biologiset BLUE LIQUID pesunesteet eivät sisällä liuottimia tai muita haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, ne ovat siis täysin VOC-vapaita.


REFERENSSIKUVIA: