Pelican Pack -öljynimeytysjärjestelmäPELICAN PACK -ÖLJYNIMEYTYSJÄRJESTELMÄ

Pelican Box on liikuteltava öljynimeytyslaite, jossa imeytysaineena käytetään kierrätettävää ja voimakkaasti absorboivaa Fibercan-puuvillakuitua. Säiliön tilavuus on 50 litraa, ja se vastaa kahta kierrätettävää Fibercan-säkkiä.

Kyseessä on erittäin helppokäyttöinen menetelmä, joka minimoi imeytysaineen kulutuksen ja siitä muodostuvan jätteen. Kierrätettävyyden ansiosta imeytysainetta ei mene hukkaan vaan sen hyötysuhde on 100 prosenttia.

 

 

PELICAN PACK = PELICAN BOX + FIBERCAN = toimiva paketti, joka tekee öljynimeytyksestä helppoa.

Fibercan-imeytysaine valmistetaan ekologisesta puuvillakuidusta. Voimakas absorboimiskyky ja erittäin nopea kuivumisominaisuus tekevät siitä tehokkaan imeytysaineen. Fibercan-imeytysainetta voidaan käyttää öljypohjaisten nesteiden, öljyn, hiilivetypohjaisten ja muiden öljyä sisältävien nesteiden imeytykseen. Sen absorboimiskyky on noin kuusi kertaa suurempi kuin tavanomaisten öljynimeytysaineiden, minkä lisäksi se voidaan käyttää kolme kertaa uudelleen.

Pelican Pack -öljynimeytysjärjestelmän tehokkuuden ja kierrätettävyyden ansiosta varsinaisen ongelmajätteen määrä on vain kahdeksasosa tavanomaisiin imeytysaineisiin verrattuna.

 


REFERENSSIKUVIA: